top of page

EEN PLAT DAK PLAATSEN OF RENOVEREN

Een plat dak leggen heeft al lang geen geheimen meer voor ons. Dat bewijst onze 20 jaar lange ervaring bij tevreden klanten. Voor een plat dak werken we het vaakst met EPDM Resitrix en roofing: twee soorten dakbedekking die hun kwaliteit en duurzaamheid al oneindig veel bewezen hebben.

Plat dak
Plat dak met roofing

UW PLAT DAK MET ROOFING OF EPDM DOOR DAKWERKEN KRISTOF FOSSE: STRAK PLAN!

EEN DAK MET ROOFING

Roofing, ook bekend als bitumen, is en blijft een populaire dakbedekking voor platte daken (en worden ook gebruikt voor licht hellende daken). Dit materiaal dat in banen gelegd wordt, is voordeliger dan EPDM, duurzaam en makkelijk te repareren of te vervangen. We maken gebruik van kwaliteitsroofing om een lange levensduur te garanderen. 

EEN DAK MET EPDM

EPDM is duurder dan roofing, maar gaat nog langer mee. Dit waterdichte en wortelbestendige dakrubber is quasi onderhoudsvrij, beloopbaar en gaat niet krimpen, smelten of scheuren. Ook EPDM is indien nodig vrij eenvoudig te herstellen. Een plat dak met EPDM is bovendien de ultieme basis voor een groendak. Wij werken met hoogwaardige EPDM, voor een plat dak van topkwaliteit!

Isoleren van een plat dak

ISOLEREN VAN EEN PLAT DAK, OOK ONS VAK!

Een degelijke isolatieoplossing voor uw dak is al lang geen overbodige luxe meer. Niet alleen om uw wooncomfort aanzienlijk te verhogen, ook om energiekosten te besparen natuurlijk. Voor de isolatie van een plat dak kunt u bij de Vlaamse overheid premies aanvragen, indien de Rd-waarde ten minste 4,5 m²K/W bedraagt. Wij plaatsen sowieso dakisolatie dat voldoet aan de normen voor een premie-aanvraag. Vraag ons hierover gerust om een woordje uitleg.

HOE ISOLEREN WIJ PLATTE DAKEN?

Voor platdakisolatie kiezen we voor vaste isolatieplaten uit hardschuim. Dat heeft alvast twee grote voordelen: het is een brandvertragend materiaal en u kunt nadien eenvoudig zonnepanelen plaatsen.

617e3fa4-644f-4511-86bd-bb9db1d5a6e5.jpeg

UW DAKWERKEN VAN EEN LEIEN DAKJE LATEN LOPEN?

Vraag een gratis offerte aan bij Dakwerken Kristof Fosse voor uw plat dak met roofing of EPDM in Zoutleeuw, Sint-Truiden, Tienen of Leuven!

bottom of page