top of page

GEVELBEKLEDING, EEN ECHTE MEERWAARDE VOOR UW WONING!

Uw nieuwbouwwoning een unieke uitstraling geven? Uw renovatieproject in een tijdloos jasje steken? Uw woning doeltreffend isoleren? Allemaal mogelijk met gevelbekleding! Naast dakwerken op hellende daken en platte daken is ook gevelbekleding voor nieuwbouw, renovatie en/of isolatie onze specialiteit. Zo kunt u het uiterlijk van uw woning transformeren, beschermen en isoleren met één slimme oplossing.

Gevelbekleding
Nieuwbouwwoning met een unieke uitstraling

NIEUWBOUW, RENOVATIE EN ISOLATIE MET GEVELBEKLEDING

Gevelbekleding

VOOR WELKE GEVELBEKLEDING KIEST U?

Net als voor uw dakbedekking kunt u ook voor uw gevelbekleding alle kanten uit, waarbij u de keuze hebt uit de meest diverse materialen. Zo plaatst Dakwerken Kristof Fosse gevelbekleding in hout, met Trespa, sidings, … Uiteraard staat u er niet alleen voor: wij denken met u mee en stemmen met u af wat er allemaal mogelijk is volgens uw wensen en budget.

GEVEL AFWERKEN MET HOUT

Als er één afwerking is die bulkt van karakter en warmte, dan is het wel gevelbekleding in hout. Maar dat zijn niet de enige troeven. Gevelbekleding in hout heeft ook een isolerende werking en kan makkelijk overschilderd worden (of u laat indien gewenst uw gevel mooi vergrijzen). Een gevel in hout vergt wel wat onderhoud.

GEVEL AFWERKEN MET TRESPA

Trespa gevelpanelen, ook bekend als volkern of HPL gevelplaten, maken een strakke afwerking mogelijk, met een ruime waaier aan kleuren. Een Trespa gevel is solide, onderhoudsvriendelijk en eenvoudig te isoleren.

GEVEL AFWERKEN MET SIDINGS

Sidings zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals houtvezel, composiet, aluminium en polyester. Zo kunt u uw gevel volledig personaliseren, van een mooie witte gevel tot een afwerking in houtlook.

Nieuwbouwwoning met een unieke uitstraling

GEVELBEKLEDING IN ZOUTLEEUW, SINT-TRUIDEN, TIENEN OF LEUVEN?

Vraag meteen een gratis offerte aan bij Dakwerken Kristof Fosse!

bottom of page