top of page

EEN HELLEND DAK PLAATSEN OF RENOVEREN

Een hellend dak met dakpannen, een dak met natuurleien of kunstleien, … De vervanging of plaatsing van een hellend dak vergt het vakmanschap van een allround dakdekkersbedrijf met kennis van daken. Uiteraard nemen wij ook alle isolatiewerken en de eindafwerking van dakkoepel tot dakgoot op ons. 
Je kan bij ons terecht voor een nieuwbouw, gedeeltelijke of totaalrenovatie van dak en gevel!

Landen
Zoutleeuw

HOOGVLIEGER IN HELLENDE DAKEN VAN MODERNE EN LANDELIJKE TOT PASTORIJSTIJL

Rotselaar

ALLE HELLENDE DAKEN

Elk hellend dak moet minstens aan twee vereisten voldoen: het moet duurzame en weersbestendige bescherming bieden, maar het moet ook mooi bij uw woning passen. Pastorijstijl, een moderne of landelijke bouwstijl, … Een hellend dak met dakpannen, natuurleien of kunstleien, … wij plaatsen of renoveren alle soorten hellende daken. Hierbij streven we constant naar topkwaliteit en een perfecte afwerking. Voor een hellend dak dat gezien mag worden, maar waar u jarenlang geen omkijken naar heeft!

EEN DAK MET TRADITIONELE DAKPANNEN

Een pannendak met kleidakpannen, stormpannen of betonpannen? Wij plaatsen een nieuw hellend dak met dakpannen of vervangen uw bestaande pannendak volgens de regels van de kunst. Hiervoor werken we met dakpannen afkomstig van klinkende namen als Wienerberger, Koramic en Monier. Altijd kwaliteit!

EEN DAK MET KUNSTLEIEN

De look van leien, met de perfectie van vezelcement: dan zijn kunstleien misschien wel de perfecte dakbedekking voor uw hellende dak. Elke kunstlei heeft dezelfde vorm: zo eindigt u met een strak en egaal eindresultaat. 

EEN DAK MET NATUURLEIEN

Natuurleien zijn duurzamer dan kunstleien. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn natuurleien een natuurlijk product. Geen enkele kunstlei is daarom dezelfde. Samen zorgen ze met hun unieke kleur en structuur voor een hellend dak boordevol karakter, met een extreem lange levensduur.

ISOLEREN VAN DAK OF ZOLDERVLOER

Uw dak of zoldervloer isoleren: altijd een slimme investering, zeker als het over een fikse energiebesparing gaat. Hiervoor kunt u nog steeds premies aanvragen bij de Vlaamse overheid, als de Rd-waarde minstens 4,5 m²K/W bedraagt. Voor de isolatie van hellende daken zijn we gespecialiseerd in isolatiewerken voor Sarkindaken (unilin of recticel) en met glaswol van Recticel of Knauf.

Isolatiewerken

SERVICE EN KWALITEIT: DE STANDAARD BIJ DAKWERKEN KRISTOF FOSSE

Wij denken met u mee om samen tot de perfecte dakoplossing te komen binnen uw budget, bouwstijl en wensen, of dit nu voor een renovatieproject of een nieuwbouwwoning is. Voor elk dak leggen wij de lat hoog!

Zoutleeuw

EEN HELLEND DAK RENOVEREN OF PLAATSEN IN ZOUTLEEUW, SINT-TRUIDEN, TIENEN OF LEUVEN?

Contacteer Dakwerken Kristof Fosse meteen!

bottom of page